More

  Decentraleyes – extensie browser

  Protejează-te împotriva urmăririi prin livrarea de conținut gratuit, centralizat. 
  Site-urile de internet au început să se bazeze tot mai mult pe terți pentru a furniza conținut. Anularea cererilor pentru reclame sau a trackere-lor (urmăritoarelor), se face de obicei fără probleme, dar blocarea conținutului real, nu în mod neașteptat, strică paginile. Scopul acestei extensii este să elimine intermediarul furnizând o livrare cu viteza fulgerului a fișiere locale (pachetelor de fișiere locale) pentru a îmbunătăți confidențialitatea online.• Protejează confidențialitatea prin ocolirea rețelelor de furnizori mari, care pretind să ofere servicii gratuite.
  • Completează extensiile clasice de blocare precum uBlock Origin (recomandat), Adblock Plus, și altele.
  • Funcționează scos direct din cutie; nu necesită absolut nici o configurare înainte de utilizare.

  Decentraleyes nu este o apărare impenetrabilă, dar împiedică o mulţime de site-uri web să te facă să trimiți aceste feluri de cereri. În cele din urmă, îl poți face pe Decentraleyes să blocheze de asemenea și cereri pentru orice resurse CDN lipsă.

  Informaţii tehnice

  – Rețele în care oferă suport: Google Hosted Libraries, Microsoft Ajax CDN, CDNJS (Cloudflare), jQuery CDN (MaxCDN), jsDelivr (MaxCDN), Yandex CDN, Baidu CDN, Sina Public Resources, și UpYun Libraries.

  – Pachete de resurse: AngularJS, Backbone.js, Dojo, Ember.js, Ext Core, jQuery, jQuery UI, Modernizr, MooTools, Prototype, Scriptaculous, SWFObject, Underscore.js, și Web Font Loader.

  Vă place această extensie?

  Decentraleyes este, şi va fi întotdeauna, gratuit, dar, puteţi sprijini continuarea dezvoltării sale făcând o donaţie, contribuind pe GitLab, sau răspândind vestea (ceea ce face minuni). Orice ajutor va fi apreciat foarte mult!

  • GitLab: https://git.synz.io/Synzvato/decentraleyes
  • Donează: https://decentraleyes.org/donate

   Descarcă extensia

  Compatibilă Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera

  Ultimele articole

  Articole similare