More
  Acasă About us

  About us

  SecurityPatch a pornit de la dorința unor pasionați de securitate cibernetică de a crea un suport în limba română pentru alte persoane ce împărtășesc aceleași pasiuni și caută o abordare clară și practică a problemelor actuale în cybersecurity.

  Experiența practică ne-a demonstrat că securitatea cibernetică este un domeniu dinamic în care trebuie să fii mereu informat și pregătit, însă sursele bune și credibile oferă cunoștințe și perspective complexe despre securitatea cibernetică în mare parte în limbi străine. Când te afli sub presiunea ritmului cotidian, este destul de dificil să fii up-to-date. Am dezvoltat astfel convingerea că un conținut de calitate din domeniul securității cibernetice, scris în limba română, depășește bariera lingvistică și poate fi abordat într-un stil practic și pe înțelesul tuturor. Nu trebuie să fi o persoană cu skill-uri tehnice ca să fii preocupat de securitatea cibernetică.

  Ne dorim să fim un suport pentru pasionați de securitate cibernetică (tineri entuziaști sau persoane care lucrează în domeniul IT&C) și să abordăm subiecte de actualitate precum:

  • noutăți despre atacuri și campanii malware active;
  • extrase din rapoarte threat-intelligence;
  • detalii despre cadrul normativ din UE și România;
  • puncte de vedere și recomandări despre instrumente software ce promit creșterea nivelului de securitate al utilizatorilor.

  Și de ce nu, ne propunem să creăm o comunitate a pasionaților de securitate cibernetică cu ajutorul căreia să provocăm cât mai multe persoane din România să se gândească la securitatea cibernetică și să facem cunoscute riscurile derivate din utilizarea tehnologiei.

  Dacă vrei să te alături demersului nostru, scrie-ne un mesaj la adresa [email protected] sau te așteptăm pe social media Facebook, Twitter și Telegram ca să strângem rândurile în fața provocărilor din spațiul cibernetic.

  Alexandru June – Co-Fondator
  Andrei Popa – Co-Fondator

  Parteneri

  Daniel Pitiș
  Partener

  Andrei-Nicolae Căluțiu - Contributor

  Andrei-Nicolae Căluțiu
  Contributor