More

  Protecție gratuită – Bitdefender Antivirus Free Edition

  Nu aș dori să le facem reclamă celor de la Bitdefender, așa că am să postat aici și un articol despre varianta gratuită a celor de la Kaspersky. Nu contează în ce tabără ești, atâta timp cât pe calculatorul sau telefonul tău mobil rulează o soluție antivirus, fie ea și gratuită, vei fi mai protejat împotriva amenințărilor cibernetice.

  Astfel, cei de la Bitdefender, pe lângă pachetele cu licență plătită, propun și o variantă gratuită de antivirus – Bitdefender Antivirus Free Edition care include caracteristici esențiale de protecție de care are nevoie orice computer sau dispozitiv mobil (Android sau iOS).

  Acest pachet software gratuit, pe lângă modulul antivirus, promite mecanisme de protecție gratuită împotriva fraudelor pe Internet: Anti-phishing, pentru detectarea și blocarea site-urilor de phishing care pretind să fie sigure pentru a-ți fura datele și Antifraudă pentru detectarea comportamentului suspect al paginilor web care vizează furtul de date financiare.

  Personal, am încercat ambele soluții antivirus gratuite, atât cea de la Bitdefender, cât și cea de la Kaspersky și pot spune că am avut surprize plăcute. Interesant e ca pe site-urile lor fiecare se plasează înaintea celuilalt. Cei de la Kaspersky se consideră net superiori în topuri, în vreme ce Bitdefender se poziționează la mustață pe primul loc.

  Ultimele articole

  Articole similare