More

  Protecție gratuită – Kaspersky Free

  Nu aș dori să le facem reclamă celor de la Kaspersky, așa că am să postat aici și un articol despre varianta gratuită a celor de la Bitdefender. Nu contează în ce tabără ești, atâta timp cât pe calculatorul tău sau telefonul mobil rulează o soluție antivirus, fie ea și gratuită, vei fi mai protejat împotriva amenințărilor cibernetice.

  Soluția de protecție oferită gratuit spre utilizare de cei de la Kaspersky promite că blochează automat fișierele, site-urile web şi aplicațiile software periculoase, protejează informațiile personale, blochează descărcările ce conțin fișiere periculoase şi avertizează automat în privința site-urilor web rău intenționate. Mai mult, antivirusul gratuit scanează mesajele email şi site-urile web de phishing, care pot încerca să fure banii sau identitatea.

  Personal, am încercat ambele soluții antivirus gratuite, atât cea de la Bitdefender, cât și cea de la Kaspersky și pot spune că am avut surprize plăcute. Interesant e ca pe site-urile lor fiecare se plasează înaintea celuilalt. Cei de la Bitdefender se poziționează la mustață pe primul loc, în vreme ce Kaspersky se consideră net superiori în topuri.

  Ultimele articole

  Articole similare