More

  Tech against Coronavirus – Instrumente remote working

  După ce Organizația Mondială a Sănătății a declarat în 11 martie pandemie de noul Coronavirus, cu toții ne punem problema cum va arăta viața noastră în viitorul imediat.

  Pentru cei dintre noi care vor fi nevoiți să lucreze de acasă, fie că e decizia companiei pentru care lucrăm sau universității în care studiem, fie că e o măsură luată deoarece am călătorit într-o zonă cu mai multe cazuri de COVID-19, am căutat soluții smart ce ne pot ajuta să colaborăm cu echipa cu care lucrăm de obicei.

  Mă pregăteam să fac o listă cu câteva programe pe care le folosesc personal, dar am dat peste un website care a “adunat” destul de bine mai multe soluții software. Mi-a plăcut atât de mult încât i-am dedicat și titlul articolului.

  Tech against Coronavirus

  Site-ul despre care vă vorbesc se găsește la adresa echagainstcoronavirus.com și prezintă soluții pentru proiecte colaborative (cum sunt Slack, Notion), pentru video-conferințe (Webex, Zoom), pentru prezentări live (cum e Hypersay), pentru time tracking și chiar platforme de learning.

  Pe scurt, dacă sunteți nevoiți să rămâneți acasă sau nu vă puteți întâlni cu toată echipa dvs, pe techagainstcoronavirus.com găsiți mai multe soluții, rămâne să o alegeți doar pe cea potrivită pentru dumneavostră.

  Ultimele articole

  Articole similare