More

  Conferința Open your Mind, Ediția a 2-a, Sibiu

  În data de 26 aprilie 2023, Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu în parteneriat cu Asociația Sibiu IT, a găzduit prezentarea “Appsec Engineer – Cu ce se ocupă și cum poți să devii și tu unul”, in “Aula Magna” a ULBS.

  Prin intermediul acestor conferințe, asociația își propune să aducă împreună experți din domeniul IT și pasionați de tehnologie pentru a discuta subiecte relevante și inovatoare din industrie. Scopul acestor conferințe este de a încuraja schimbul de cunoștințe și de a contribui la dezvoltarea comunității tehnologice din Sibiu și nu numai.

  In cadrul prezentării susținute de Daniel Pitiș, adresata celor pasionați de cybersecurity și care doresc să urmeze o carieră în acest domeniu, au fost abordate elementele care ar putea să reprezinte un suport pentru cei pasionați de securitatea aplicațiilor pentru a înțelege cum este structurată o echipă de application security, care este rolul ei într-o organizație și ce abilități trebuie să ai pentru a avea succes în acest rol.

  Conferinta Open Your Mind, Sibiu - prezentare Daniel Pitis

  De asemenea, a fost abordată tema automatizării, rolul pe care aceasta și tool-urile automatizate le dețin în cadrul scanării automate și a remedierii vulnerabilităților identificate.

  Ne bucurăm că am avut oportunitatea de a participa și de a susține evenimentul și sperăm la cât mai multe colaborări reușite in viitor.

  Evenimentul se desfășoară în cadrul unei serii de conferințe intitulate “Open your Mind”, destinate studenților și elevilor, și susținute de Asociația Sibiu IT, iar calendarul următoarelor conferințe îl găsiți aici.

  Open Your Mind Sibiu

  Ultimele articole

  Articole similare