More

    SecurityPatch Awareness Day – 9 noiembrie Alba-Iulia

    SecurityPatch a pornit de la dorința unor pasionați de securitate cibernetică de a crea un suport în limba română pentru alte persoane ce împărtășesc aceleași pasiuni și caută o abordare clară și practică a problemelor actuale în cybersecurity.

    În era digitală în care tehnologia a devenit parte integrantă a vieții noastre, securitatea cibernetică a devenit un subiect de importanță crucială. Conferințele de securitate cibernetică au devenit puncte de întâlnire esențiale pentru experți, profesioniști și entuziaști din domeniul cyber. Astfel că, împreună cu partenerii noștri de la Hackout România, Zerotak și cu sprijinul Universității ”1 Decembrie” din Alba-Iulia, avem deosebita plăcere să anunțăm lansarea primei ediții a SecurityPatch Awareness Day.

    Prima ediție va avea ca tematică principală Tehnologiile emergente și disruptive în domeniul securității cibernetice, pornind de la premisa că tehnologia avansează într-un ritm accelerat, fapt care conduce și la rafinarea amenințărilor cibernetice. Printre aceste tehnologii emergente sau EDT ne referim la artificial intelligence, machine learning sau quantum computing, care prin posibilitățile tehnice de care dispun pot fi folosite în scopuri negative, reprezentând astfel o amenințare.

    Conferința se va bucura de prezentările a cinci specialiști și practicieni în domeniul securității cibernetice, care vor fi deschiși în a răspunde curiozităților publicului și în a împărtășii din experiența și expertiza lor.

    Program eveniment:

    9:40-10:00: Daniel-Florin PITIS – Prezentarea proiectului SecurityPatch, speakeri și agendă

    10:00-10:40: Gabriel PUIU – “Metode avansate folosite de Advanced Persistent Threat

    10:40-11:20: Arpad INCZE – “Sunt expert, dar m-am ars”

    11:20-12:00: Andrei CALUTIU – “Umanitatea Digitalului în Era Web 3.0, IoT și Big Data”

    12:00-13:00: Coffee break ☕️

    13:00-13:40: Daniel-Florin PITIS – “Cum afectează tehnologiile disruptive si emergente securitatea cibernetica”

    13:40-14:20: Cristian CORNEA – “Threat Intelligence Aplicat”

    14:20-15:00: QA & discuții libere cu invitații

    Daniel Pitiș – Organizator si Partener SecurityPatch.ro

    Daniel Pitiș este Secure Coding Specialist, specializat în securitatea aplicațiilor, având peste 8 ani de experiență în domeniul securității IT. A lucrat cu numeroase echipe din cadrul mai multor companii pentru a îmbunătății securitatea proiectelor strategice și mitigarea riscurilor prin intermediul Security by Design, automatizare și traininguri pentru secure development. Implicat în cadrul mai multor fundații non profit din domeniul securității cibernetice precum OWASP și securitypatch.ro.


    Andrei-Nicolae Căluțiu - Contributor

    Andrei-Nicolae Căluțiu – Contributor SecurityPatch.ro

    Your friendly IT geek | Autor la securitypatch.ro | Software Developer | Copywriter | Pasionat de Privacy și Securitate Cibernetică | Candidat M.Sc. în Științe Informatice cu prezentarea ” Umanitatea Digitalului în Era Web 3.0, IoT și Big Data”


    Gabriel Puiu – Presedinte HackoutPortalul Atacurilor Cibernetice din România

    Consultant de securitate cibernetică cu peste 6 ani de experiență în Penetration Testing, OSINT, Cyber ​​Intelligence, Security Operations și Training. Fondatorul companiei Zamolxis Solutions, companie de software & securitate cibernetică și președintele Organizației Hackout.ro. Implicat în mai multe proiecte de educație cibernetică care vizează creșterea conștientizării pericolelor din securitatea cibernetică.


    Cristian Cornea – Fondator @Zerotak (membru Stefanini Group) | CSTCE | SectionX

    Cristian este trainer pentru multiple instituții guvernamentale și private la nivel internațional, precum Unități Militare din Polonia, U.S. Army, Entități Guvernamentale din Slovenia, și multe altele.

    Totodată, Cristian a prezentat în cadrul multiplelor conferințe recunoscute global în industria securității cibernetice. Câteva example sunt: BSides, Cyber Security Congress Barcelona, DefCamp, HEK Slovenia, HackTheZone, RSTCon.

    Arpad Incze – Lect. Univ. Dr. la Universitatea “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

    Locatie: Universitatea “1 Decembrie” din Alba-Iulia, Sala H.1.5 – Laborator de comunicatii (corp H et.1)

    Accesul la eveniment este gratuit, iar pentru o buna organizare va rugam sa completati formularul de înscriere.

    00Zile
    00Ore
    00Minute
    00Secunde

    Ultimele articole

    Articole similare